Bells Of Youth

Bells Of Youth

Bells Of Youth

Bells of Youth is veel haar, vijf persoonlijkheden en één band. Ze maken popliedjes en delen vriendschap. Ze zijn punk op z’n Blondies en rock-‘n-roll op z’n Fleetwood Macs.

In 2014 vierde de band na een optreden in De Wereld Draait Door in een uitverkocht Paradiso de geboorte van hun eerste kind: debuutalbum BOY, uitgebracht in eigen beheer. De daarop volgende zomer speelden de vrouwen op meer dan 40 festivals in binnen- en buitenland (oa. Zwarte Cross, Paaspop en Sziget). OOR riep Bells of Youth uit tot ‘Belofte van 2014’ en ook 3FM en Radio 2 kregen Bells of Youth in de smiezen: ze werden door beide zenders tot talent uitgeroepen en single She Said/He Said belandde op de playlist.

In de zomer van 2015 dook de band samen met producer Tony Platt (oa. AC/DC, Bob Marley en Iron Maiden) een studio in de Belgische Ardennen in. Na twaalf dagen zwoegen kwam daar het tweede album tot stand. Met een platencontract bij V2 Records op zak wordt de release van dit nieuwe album verwacht in april 2016.