Nieuws
Raadpop 2021 afgelast

Het komt waarschijnlijk niet als een verrassing maar de 6e editie van Raadpop op 4 & 5 juni 2021 zal geen doorgang vinden. Ondanks ontwikkelingen op het gebied van sneltesten en vaccinaties zijn er teveel onzekerheden om in juni een verantwoord festival neer te zetten. ”Al onze pijlen zijn daarom gericht op een nieuwe editie in 2022, opnieuw in samenwerking met Bospop,” aldus de organisatie.

Raadpop

”Het heeft wat langer geduurd maar we wilden alle ontwikkelingen afwachten. Allemaal heel begrijpelijk maar daardoor niet minder teleurstellend. Gelukkig mogen we vooruit kijken naar 2022 om daar samen met Bospop een mooi festival te organiseren,” aldus Rolf Verheijen voorzitter van RaadPop.

Raadpop heeft zich destijds aangesloten bij het branche initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later-regeling’ waarbij je ticket geldig blijft voor de editie van volgend jaar. Desondanks is er nu voor gekozen alle ticketkopers het geld terug te geven. ”We proberen binnen 10 dagen het geld terug te storten op het bankrekeningnummer waarop we de betaling destijds ontvangen hebben. Daarvoor hoef je zelf geen actie te ondernemen.”

”Natuurlijk zijn we allemaal teleurgesteld, maar veiligheid en gezondheid staat voorop. We danken jullie voor je steun en hopelijk zien we elkaar weer in 2022.
Stay safe!”