Geen categorie
RAADPOP VERPLAATST NAAR 4 & 5 juni 2021

Met pijn in ons hart moeten we helaas mededelen dat de 6de editie van Raadpop niet in 2020 maar pas in 2021 plaats zal vinden.

Dinsdagavond heeft de overheid de maatregelen verlengd in de strijd tegen het coronavirus, waaronder een langer verbod op grootschalige evenementen. Als gevolg daarvan gaat Raadpop dit jaar niet door maar verplaatsen we ons festival naar 2021. Natuurlijk is de teleurstelling groot, maar de veiligheid van onze bezoekers, vrijwilligers en bands staat voorop. We scharen ons volledig achter de gemaakte keuzes die nodig zijn om de verspreiding van het virus zo goed en snel mogelijk te stoppen.

We gaan niet bij pakken neerzitten en kijken nu al vooruit naar Raadpop 2021. Het partnerschap met Bospop wordt ook komend jaar verlengt. Het is dan ook onze bedoeling om de programmering van dit jaar te verplaatsen naar 4 en 5 juni 2021.

Ook wij hebben ons aangesloten bij het branche initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later-regeling’ waarbij je ticket geldig blijft voor de editie van volgend jaar. Alle kaartkopers ontvangen uiterlijk eind mei hierover een mail met gedetailleerde informatie.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze onzekere periode en danken jullie voor jullie steun en in het bijzonder de vele mensen die keihard werken om deze crisis te boven te komen. Samen staan we sterk.