Band
Sandy Bloom & Band

Sandy Bloom is het solo-project van Sandra Peeters, voorheen o.a. zangeres van V-Male. Met V-Male bracht Sandra al een tweetal albums uit met eigen werk. Met de singles “Me’s Not Nice” en ” Stereotype Me” leek Nederland een nieuwe rockband rijker. Nadat een tweetal leden van de band het voor gezien houdt, valt de band uit elkaar. 

Met haar volgende band T.A.G, waarmee ze het album “Swallow Your Modesty” uitbrengt, ligt de nadruk op het genre rock. Omdat, naar eigen zeggen, niet alle door haar geschreven nummers, pasten bij V-Male dan wel T.A.G, en Sandra de nummers toch de moeite van het opnemen waard vond, heeft ze besloten deze nummers uit te brengen op eigen titel en onder de naam Sandy Bloom. Het eerste album “Stay With Me” wordt erg goed ontvangen en is een fris album geworden met, zoals ze zelf zegt, “gewoon lekkere liedjes”. 

Medio mei komt haar tweede album “Different Day” uit. Ook op dit album is weer ruimte voor nieuwe stijlen. Rode draad blijft echter de liedjes zelf; gewoon lekkere liedjes, niet meer niet minder. Op dit album staan een aantal verrassende samenwerkingen, waaronder met Tren van Enckevort (Rowwen Hèze), Robert van Asseldonk (BZB/Heavy Hoempa), Ton Engels en Jeroen van Riet (My Favorite Scar).

Op Raadpop wordt Sandra begeleid door haar vaste band. Deze bestaat uit o.a. gitarist Wouter Bloemen (ex-V-Male), een tweetal backing vocalisten en een blazerssectie.