Band
Rivals

Rivals – Kensington Tribute dankt zijn naam aan het album waarmee Kensington in 2014 definitief doorbrak; Rivals. De band die in Broekhuizenvorst repeteert, brengt als tribute de echte Kensington beleving die al meermaals op grote festivals een succes is gebleken. Met hits als All for nothing, Home again, Streets, War, Riddles, en Do I Ever speelt Rivals nummers die iedereen kent. Daarnaast speelt Rivals ook minder bekende, maar zeker niet minder spectaculaire nummers van Kensington zoals Rivals, Words You Don’t Know en Little Light.

Drummer Aron van Peer, gitarist Kay Simons, zanger Jorny Carafa en bassist Tom Baartmans verzorgen eind 2016 de eerste optredens. Sinds 2017 richt Rivals zich volledig op het uitbreiden van de set met alle bekende nummers van Kensington. In de huidige setlist zitten dan ook verschillende bekende nummers van het laatste Kensington-album Control zoals Regret, Do I Ever, en Bridges. Ook de allernieuwste singles Bats en What Lies Ahead ontbreken niet in de show van Rivals.

Vanaf 2019 is Rivals druk bezig om met Nils Breijnaerts als nieuwe bassist de setlist zoveel mogelijk aan te passen aan die van Kensington. De shows van Kensington op festivals en de concerten in de Ziggo Dome en Johan Cruijff ArenA vormen daarvoor en grote bron van inspiratie.

Informeren naar de mogelijkheden of Rivals direct boeken? Mail ons: info@rivalskensingtontribute.nl.