Geen categorie
Watchin’ Joe wint Battle of the Bands én een optreden op Raadpop 2019

De band Watchin’ Joe won zaterdagavond de finale van de Battle of the Bands in Eetcafé De Kleine Winst in Nederweert. Het is de tweede keer dat deze band uit de regio wint met een mooi arsenaal aan stevige rockcovers. De jury werd het nog lastig gemaakt, maar het publiek was het met de beslissing eens.

Voorzitter Rolf Verheijen is erg blij dat ze deze band aan de line-up van Raadpop 2019 mogen toevoegen. “Hiermee is de line-up compleet en zijn we klaar voor een fantastisch gratis festival in Nederweert“, aldus Rolf. “Het beloofd weer één groot muziekfeest te worden op het Raadhuisplein in Nederweert. De voorbereidingen zijn al in volle gang! Voorzitter Rolf Verheijen: “Nederweert verdient een festival als Raadpop, groot of klein maakt eigenlijk niet uit. We vinden het mooi om samen met de mensen en ondernemers van Nederweert dit te organiseren.” 

Watchin’ Joe
Jesse Kanters (zang), Matthijs Timmermans (bas), Thomas Veugen (gitaar), Dries Beljon (drum) en Merijn Metsemakers (gitaar) zijn super trots op hun resultaat en kunnen direct een gig aan hun agenda toevoegen. Met deze titel winnen ze een optreden tijdens Raadpop 2019 in Nederweert op 5 en 6 juli.

Mede mogelijke gemaakt door: